X
تبلیغات
زولا

در ادامه ترفندهای ماسک زدن ، قبلا گفته بودم دور چشمهاتون رو از مواد ماسک محروم نکنین ، و لایه ضخیم بذارید دور چشم که دیرتر خشک بشه 

حالا یه ترفند جدیدتر می گم ، این رو وقتی ماسکهای حاوی سفیده تخم مرغ استفاده میکنم به ذهنم رسید چون هر کاری می کردم ، بازم خیلی زود خشک میشد .

پدهای گرد پنبه ای مخصوص پاک کردن صورت رو از وسط نصف کنید ، از مقطع برش یه هلال کوچیک خارج کنین که قشنگ زیر چشم بشینه ، حالا یه لایه ضخیم از ماسکتون رو زیر چشم بذارید، یه لایه هم روی این پد برش خورده ،بذارید زیر چشم ، زمان بیشتری طول می کشه تا خشک بشه

یه ترکیب خاص که این روزا زیاد ازش استفاده میکنم ، ماسکیه که موادش متعدده . یه سفیده تخم مرغ - اگر سفیده تخم بلدرچین باشه بهتره، 5 یا 6 تا درشتش رو استفاده کنین تا اندازه یه سفیده تخم مرغ بشه- یک قاشق مربا خوری کاکائو، یک قاش مربا خوری قهوه ، یک قاشق مربا خوری پودر قند-قند کارخونه ای نه، قندهای کله بودن که خودمون خورد میکردیم، از اونا- کمی پودر زیره ، یک قاشق مرباخوری سر صاف پودر زردچوبه ، دو قاشق مربا خوری پودر جوانه گندم،  دو قاشق غذا خوری ماست - اگر ماست سفته یا ماست چکیده ست یک قاشق کافیه ، اما ماست شل دو قاشق- حالا اینا رو خوب مخلوط کنین که حالت کش دار و چسبنده سفیده کاملا از بین بره ، باید مثل یه فرنی بشه، اگر دیدین شله جوانه گندم اضافه کنین ، اگر خیلی سفت بود کمی ماست

بزنین به صورتتون ، اون پد رو هم زیر چشم بذارین و بعد یک ربع بشورین - اون ماساژ دادن ماسک رو تو لحظات اولیه که قبلا گفته بودم و تو فریزر گذاشتن ماسک و خنک کردنش هم یادتون نره ، مضاف بر این که ماسک رو حداقل نیم ساعت قبل استفاده درست کنین ،  این ماسک موادش کمی زیاد میشه ، واسه استفاده دو بار در روز به مدت دو یا سه روز کافیه ، بیشتر نگه ندارین، اگر با سفیده تخم بلدرچین درست می کنین، می تونین موادی که  گفتم رو نصف کنین. من با یه سفیده تخم مرغ معمولا تا دو روز دارمش ، اگر گردنم رو هم بزنم  یا دستمو

یا مثلا می تونین برای بر طرف کردن، چروکهای ریز، کبودی و پف دور چشم ، ِیا آبرسانی دور چشم ، آب خیار یا آب سیب زمینی رو روی همین پد به این شکل بزنین  که حسابی خیس بشه و بذارید زیر پلکتون و شب باهاش بخوابید



تاریخ : یکشنبه 2 مهر 1396 | 10:10 | چاپ | نویسنده: Cher Oublié | نظرات (1) (0 لایک)
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.