این یه نون هندیه.  من سالها دنبالش بودم بدونم این نون که تو شبکه های آشپزی خارجی مثل فتافیت نشون میدن اسمش چیه و چطور پخته میشه. الان فهمیدم اسمش اینه: پوری - puri-

یه دستور هندی ازش دیدم با ارد سمولینا، ولی اکثر دستورهای داخلی با ارد معمولی یا مخلوط ارد معمولی و  ارد سبوس دار درست میشه. باز مثلا اون دستور هندی روغن نداشت. یا  از کلاب سودا استفاده کرد ولی تو دستورهایی که من دیدم بیکینگ پودر استفاده شده

خلاصه که وقت کنم باید یه بار درست کنم

پ. ن

کسی از عطرهای جیبی jacsaf استفاده کرده؟ ایرانیه میگن موندگاریش خوبه



تاریخ : شنبه 21 بهمن 1396 | 14:23 | چاپ | نویسنده: Cher Oublié | نظرات (2) (0 لایک)
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.